PT Podden

Intensive PT Awards - Årets PT! #26 [Charlotte Lardinger]

November 11, 2019

And the winner is.... Charlotte Lardinger!

Det är såklart väldigt svårt att avgöra en sån här tävling när man har så många fantastiska kandidater. Det som fick avgöra var nomineringarna där Charlotte fick över 200 unika nomineringar. Nomineringarna var såklart fyllda med kärlek och hyllade framförallt hur Charlotte lyckas se individen. Vår favoritnominering är:

“Hennes fras -har du nånsin ångrat ett träningspass?, har satt sig djupt in ryggmärgen hos mig. Otroligt motiverande person!”

 

I det här avsnittet får du ta del av Charlottes historia. Du finner inspiration och får lära dig hur hennes resa har byggts upp över tid. Det är såklart ett fantastiskt avsnitt med massor av energi.

Och vet du vad! Charlotte är nominerad till guldhjärtats årets influencer. Om du vill rösta på henne gör du det via länken nedanför:

https://www.fitnessfestivalen.se/rosta-guldhjartat19?sc_lang=sv-se&fbclid=IwAR3ksenrslghPEqdfA__bg9aHZt5Cvirt3EtZXPJMEINMy_RtvEjzOmMsR4

Nästa vecka kommer ett "eftersnack" avsnitt med Charlotte där vi får veta hur hon har lagt upp företagsträning samt träningsresor. Ett måste för dig som är intresserad av den typen av verksamhet.

Vill du komma i kontakt med Charlotte är det enklaste att skriva till henne på Instagram:

https://www.instagram.com/charlotte.lardinger/

Nog med snack. Nu kör vi.