PT Podden

Storytelling #17 [Hanna Moisander]

September 10, 2019

Det var så nära att PT Podden inte blev av.

När vi startade den här podcasten hade vi inga lyssnare eller nedladdningar, den skulle dessutom heta "Intensive PT Podden" (såklart). Tanken var att skapa ett nytt medium där vi kunde kommunicera med våra utbildade Personliga Tränare och hjälpa dem få svar på sina frågor. Med penna och mikrofon i hand gick Karl Gullö runt och började intervjua personer. På den tiden blev ljudkvalitén kass och Karl fastnade i timmar med efterproduktionen. Det gick inte. Vi struntade i podden och det var så nära att det inte blev något.

Sen såg vi att namnet "PT Podden" inte var taget. Ärligt hur kan det inte vara taget? Projektet fick ny energi och det första Karl gjorde var att göra om och göra rätt. Han kontaktade "I M Alec" en svensk DJ och musikartist för att få hjälp. PT Podden fick sin härliga jingle och allt blev bara så mycket bättre. Tack Alec! Utan dig hade vi inte haft en Pod.

Nu runt 6 månader senare har vi snart 10,000 nerladdningar och allt har gått otroligt mycket bättre än vad vi hade tänkt. Tack till alla lyssnare och härliga människor som stöttar podden.

Förresten - såg du vad vi gjorde nu? Det här är vad Hanna Moisander kallar för "Storytelling" och är temat på dagens avsnitt. Kort sagt konsten att berätta en historia för att göra livet lite mer intressant. Såg du även hur vi lyfte upp vår ljudproducent I M Alec på ett väldigt genuint sätt? Jadu. Storytelling.

Nog om det - nu kör vi!

#IntensivePT